Behandelingen

Dames & Heren knippen

Als je haar maar goed zit! Dit is een uitspraak die vaak gebruikt wordt. Maar het is ook echt zo, zodra je haar goed zit voelen mensen zich vaak beter. Doordat ik aan huis kom knippen is dit ook voor mensen die minder mobiel zijn erg handig. Zij hoeven hierdoor niet de deur uit, maar beleven dit alsof zij toch in een kapsalon zijn.

Kinderen Knippen

Voor kinderen is het vaak spannend om naar de kapper te gaan. Kinderen weten vaak niet wat ze te wachten staat. Wanneer een kapper aan huis komt kunnen de kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving blijven en gaat dit vaak gemakkelijker. Met kinderen wordt er altijd extra tijd ingepland, zodat hiervoor de tijd genomen kan worden.

Permanenten

Permanenten ouderwets? Nee hoor! Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden met permanenten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een ondersteunende permanent te nemen. Dit houdt in dat het gemakkelijker wordt om uw eigen haar te föhnen, hierdoor blijft het ook langer in model zitten. Zelfs wanneer u stijl haar hebt, is er een mogelijkheid daar een mooie slag in te brengen.

Kleuren

Ook met kleuringen maak ik gebruik van L’Oréal Professional. Omdat L’Oréal een uitgebreid kleurassortiment heeft zijn vele verschillende kleuringen mogelijk. Indien u een kleurafspraak wilt maken kijken we van tevoren samen naar de mogelijkheden, zodat het tot een gewenst resultaat lijdt. Ook speciale kleuringen zijn mogelijk zoals: highlights/lowlights en de balayage techniek. Geen enkele kleur is te gek!

Bruidskapsel

Uw bruiloft, de belangrijkste dag van uw leven! Daarbij hoort natuurlijk ook een speciaal bruidskapsel. Een paar weken voordat uw trouwt wordt er een proefkapsel gemaakt. Op deze dag/avond zullen we samen naar uw wensen gaan kijken. Zo kunnen we op uw bruiloft uw droom kapsel creëren. Natuurlijk kunnen op deze dag ook uw man, bruidskinderen of familieleden mooi geföhnt of gestyld worden.

Extensions

Wilt u graag meer volume in het haar of juist langere lengtes? Dan zijn hair extensions een goede oplossing. Hair extensions zijn kleine plukjes haar die aan uw eigen haar bevestigd worden. Dat kan doormiddel van bondjes (wax) of doormiddel van microringetjes. Het advies is om na 3 maanden na het plaatsen van de hair extensions deze eruit te laten halen en opnieuw erin te zetten. Dit kan met de hair extensions die u al hebt, zodat u niet opnieuw hoeft te betalen voor de hair extensions. Wanneer u er voor kiest om hair extensions te nemen gaan we van tevoren goed kijken naar wat uw wensen zijn. De hair extensions kunnen in verschillende maten en kleuren besteld worden, kortom er zijn vele mogelijkheden!